ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники викрили оборудку майже на півмільйона гривень

Львівський портал

|

Працівники Львівської митниці викрили оборудку, яку здійснював громадянин України. Чоловік перемістив через митний кордон папір в рулонах загальною вартістю понад 24 тис євро, однак не забажав задекларувати правдиві відомості про товар, інформує прес-служба Львівської митниці.

Громадянин України, прямуючи з Республіки Польщі через митний пост «Краковець» Львівської митниці, автомобілем «Вольво» з напівпричепом, подав до митного контролю товаросупровідні документи, згідно з якими ввозив на митну територію України 15 рулонів паперу загальною вартістю 11 491,74 долара США. Відправником вантажу зазначено фірму в Америці, а отримувачем – одне з Київських ТОВ. Однак, як виявилось згодом, відповідно до отриманих документів з фірми завантаження, з Німеччини, вартість цього товару, дані про відправника та отримувача не відповідають заявленим.

Отже, наш співвітчизник перемістив через митний кордон України папір в рулонах загальною вагою нетто 19 359 кг загальною вартістю 24 055,80 євро з приховуванням від митного контролю документів.

За цим фактом за ст. 352 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Незадекларований товар вартістю понад 250 тис. грн. та автомобіль з напівпричепом вартістю майже 200 тис. грн. вилучено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *