ОСТАННІ НОВИНИ

У Міносвіти передали пропозиції студентів Львівщини щодо освітніх реформ

Львівський портал

|

Львівська обласна державна адміністрація направила у Міністерство освіти і науки України пропозиції Студентської ради при Львівській обласній державній адміністрації до нової редакції проекту Закону України "Про вищу освіту". Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.Студентська рада пропонує врегулювати порядок обрання представників до вищого колегіального органу громадського самоврядування вищого навчального закладу з числа осіб, які навчаються; відмовитись від звуження прав органів студентського самоврядування; забезпечити студентам можливість реалізації права на проходження переддипломної та навчально-виробничої практики тощо.

Студентська молодь Львівщини переконана, що врахування цих пропозицій сприятимуть подальшій євроінтеграції української освіти, підвищенню ролі студентського самоврядування, дозволить студентам ґрунтовно опанувати практичну компоненту освітніх програм.

Відповідні пропозиції підготували та підтримали на засіданні Студентської ради при Львівській обласній державній адміністрації 26 листопада 2010 року, в межах якого було обговорено запропонований Міністерством освіти і науки України проект Закону України «Про вищу освіту».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *