ОСТАННІ НОВИНИ

Від снігу Львів прибирають більше 70 одиниць техніки

Львівський портал

|

У Львові станом на 08.00 год. 3 грудня випало 8,2 мм снігу, – повідомляють у Львівському гідрометцентрі. Вночі та зранку – сильна ожеледиця. На 08.00 годину ранку в місті випало 14,5% місячної норми опадів. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, уночі та зранку місто від снігу прибирало 71 одиниця техніки. Більшість техніки прибирала вулиці від снігової суміші, а це підмітальні автомобілі та трактори-підміталки, повідомили в управлінні інженерного господарства. Також працюють піскорозкидачі та прибиральна техніка.

Нагадаємо, у місті до прибирання вулиць підготовлено 111 одиниць техніки. Централізоване прибирання вулиць виконують шляхово-ремонті підприємства районів. На складах у місті заготовлено 7 тис. м куб. піскосуміші для посипання вулиць.
Сьогодні, 3 грудня, впродовж дня оголошено штормове попередження. На дорогах ожеледиця. Очікується від 3°С до 6°С градусів морозу.

У зв`язку зі складними погодними умовами, міська рада просить усіх мешканців та водіїв бути обережними. Прохання максимально обмежити поїздки власним автомобілем та користуватись громадським транспортом. Під час відлиги, прохання бути обережними біля будинків – можливі зсуви снігу.

Про випадки надзвичайних ситуації просимо повідомляти на «гарячу лінію» міста 15-80.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *