ОСТАННІ НОВИНИ

Рада перепише Податковий кодекс вже сьогодні

Львівський портал

|

Верховна рада на вечірньому засіданні 2 грудня планує розглянути пропозиції президента Віктора Януковича до Податкового кодексу. У Партії регіонів готуються вже сьогодні ухвалити доопрацьований документ.Під час обідньої перерви комітет Верховної ради з питань митної та податкової політики розпочне розгляд пропозиції глави держави до документа. Як повідомило джерело в комітеті, будуть прийняті рішення щодо розгляду кожної пропозиції, а також щодо розгляду Податкового кодексу в цілому.

За словами джерел у парламенті, зранку у сесійній залі було оголошено про загальний збір депутатів провладних фракцій та позафракційних на 16:00.
"Депутат від Партії регіонів, який відповідає за збір карток для голосування, попередив про необхідність перевірити наявність усіх карток", – зазначило джерело.

Водночас лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що на даний момент Податковий кодекс готується президентом для подачі у Верховну Раду.
"Якщо сьогодні документ буде розглянутий (профільним комітетом), то у нас буде можливість або сьогодні о 16:00, або, принаймні завтра вранці, розглянути пропозиції президента та проголосувати за них", – зазначив він.

Як відомо, 30 листопада президент Віктор Янукович наклав часткове вето на Податковий кодекс. Як пояснив президент, його не задовольнило, що в урядовому проекті кодексу суттєво обмежені права підприємців та непомірно посилена роль податкової адміністрації.

У Партії регіонів обіцяють якнайскоріше ухвалити доопрацьований документ, оскільки на його основі має бути написано держбюджет на 2011 рік.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *