ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво “Комфортбуду” має розібратися, що відбувається зі звільненнями працівників – Горбаль

Львівський портал

|

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль заявив, що керівництво компанії "Комфортбуд" має на місці розібратися, що відбувається зі справою щодо звільнення працівників, що були задіяні на роботах зі спорудження стадіону у Львові. Про це голова ЛОДА сказав під час брифінгу."Не думаю, що це з тим пов"язано, але вважаю, що керівництву "Комфортбуду" потрібно на місці розбиратися, що власне відбувається" – сказав він, відповідаючи на запитання журналістів, які зазначили, що звільнили саме тих робітників, чиї фото були опубліковані у ЗМІ.

Водночас голова ОДА підкреслив, що звільнення цих працівників може бути простим збігом обставин. "Стосовно робіт, що їх проводять на стадіоні. У вересні був певний пік загальнобудівельних робіт, на які залучали багато робітників. Зокрема, вчора поїхала велика група будівельників з Тернополя. Я не виключаю, що це і співпадіння також, тому не варто спекулювати зі страйками, чи що це було насправді" – сказав голова ОДА.

Також В.Горбаль зауважив, що не треба спекулювати на тому, чи надійшли державні кошти, чи ні на рахунки підрядників. "Я думаю, що "Комфортбуд" виконує й інші роботи як потужна будівельна компанія , тобто не треба сюди прив`язувати питання Євро чи державного фінансування" – сказав він.

Нагадаємо, що минулого тижня відбулася акція протесту робітників, задіяних на будівництві стадіону у Львові, проти невиплати заробітної платні. Після того представники генпідрядника та Львівської ОДА запевняли, що жодних респресивних заходів до учасників акції застосовано не буде. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *