ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» здобувають вольову перемогу над «Зорею»

Львівський портал

|

В останньому у 2010 році матчі української футбольної прем’єр-ліги львівські “Карпати» сьогодні на стадіоні «Україна» у Львові перемогли луганську «Зорю» з рахунком 4:2.

Львівський клуб відкрив рахунок уже на 2-й хвилині гри: триходівка Голодюк-Годвін-Худоб’як завершилася влучним ударом останнього метрів з 18 у дев’ятку.

«Карпати» продовжували атакувати, однак забив суперник. На 33-й хвилині після подачі кутового – захисники винесли м’яча, Але ним заволодів Сілюк й обвідним ударом спрямував його у дальній кут воріт – 1:1.

На цьому неприємності львів’ян у першому таймі не закінчилися. На другій доданій хвилині після виконання штрафного біля воріт «Карпат» після удару того ж Сілюка мяч від Тубіча залетів у ворота – і команди йдуть на перерву за рахунку 1:2.

Другий тайм пройшов за повної переваги «Карпат». І гол не забарився. Уже на 61-й хвилиі після навісу Худобяка Кузнєцов влучно пробиває головою – 2:2. Цікаво, що нападник львівського клубу вийшов на заміну лише за шість хвилин до цього.

Минає ще 12 хвилин і «Карпати» виходять уперед. Це Чечер зі штрафного вгатив мяча у сітку. Мартищук встиг підставити руки, але м’яча не зупинив – 3:2.

Останню крапку у грі поставив Кузнєцов. На 88-й хвилині він вийшов сам на сам з голкіпером і чітко пробив – 4:2.

Набравши 32 очки після 19 матчів «Карпати» наздогнали «Дніпро», який, щоправда, зіграв на гру менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *