ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні створять єдиний держреєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов

Львівський портал

|

До 1 січня 2012 року в Україні має бути завершено формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Про це йдеться у проекті постанови Кабінету Міністрів "Про Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов", який сьогодні було розглянуто на засіданні Урядового комітету з питань регіональної та соціальної політики, будівництва, житлово-комунального господарства і гуманітарного розвитку. 

Як зазначив головуючий на засіданні віце-прем`єр міністр Віктор Тихонов, цей реєстр стане автоматизованою інформаційною системою зі збирання, накопичення, надання, захисту та обліку інформації про громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Передбачається, що держателем Реєстру буде Мінрегіонбуд, який визначить адміністратора Реєстру – підприємство, що належить до сфери управління міністерства. Доступ до інформації, яка містиметься в Єдиному державному реєстрі, буде забезпечено через спеціально створений веб-сайт.

Проектом постанови передбачається, що органи виконавчої влади, виконавчі органи рад, підприємства, установи, організації, що ведуть облік громадян, щомісяця подаватимуть інформацію для оновлення Реєстру.

Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *