ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині ще дві АЗС стали доступними для інвалідів

|

23 листопада рішенням Комітету доступності при Львівській обласній державній адміністрації ще 2 автозаправні комплекси «ОККО» – у Городку та Стрию – визнано безбар’єрними. Таким чином, уже три АЗК «ОККО», пройшовши аудит, отримали дозвіл на використання Міжнародного символу доступності. Першим таким комплексом був львівський АЗК на вул. Дж. Вашингтона, 12. 
Важливу роль бізнесу та внесок мережі «ОККО» у поширення принципів та норм доступності відзначив народний депутат України, голова комітету Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерій Сушкевич.
«Мережа АЗК «ОККО» є хорошим прикладом для наслідування серед великого бізнесу. – наголосив під час засідання Ярослав Грибальський, заступник голови Комітету доступності при ЛОДА. – Кожен пандус, поручень, дитяче кріселко чи пеленатор (не кажучи вже про облаштування підйомником Харківської опери) є кроком у напрямку покращення стандартів життя та підвищення стандартів бізнесової діяльності».
Програма безбар’єрності, яку впроваджує мережа АЗК «ОККО», включає у себе пристосування АЗК для людей з інвалідністю, облаштування ресторанів «A la minute» дитячими кріселками та пеленаторами для немовлят і підтримку програми «Соціальне таксі» у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *