ОСТАННІ НОВИНИ

Новий перон в аеропорту «Львів» готовий на 75%

Львівський портал

|

У міжнародному аеропорту «Львів» завершуються роботи з укладання важкого бетону на пероні № 2. На даному етапі фахівці ТОВ «Дорожнє будівництво «Альтком» уклали 15 тис. кубометрів бетону на другому пероні, пройшовши 44 тис. кв. м. Сьогодні ступінь його готовності становить 75%. До кінця року планується завершити укладання важкого бетону на останніх 15 тис. кв. м. 

Крім того, активізовано роботи по зведенню перону № 1 – завершується стабілізація ґрунту та розпочали укладати грунто-цементний шар. За інформацією «Альтком» вже на цьому тижні на першому пероні Львівського аеропорту планують почати роботи з укладання «худого» бетону.

Роботи з укладання важкого бетону на пероні № 2 у Міжнародному аеропорту «Львів» здійснюються за допомогою нового бетоноукладального комплексу «SP 1500», який було введено в експлуатацію 11 жовтня цього року.

Бетоноукладач «SP 1500» фірми «Wirtgen» здатний укладати відразу два шари бетонного покриття. Аналогів придбаному компанією «Альтком» бетоноукладачу в Україні немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *