ОСТАННІ НОВИНИ

Відремонтовано комплекс приміщень Львівської дистанції електропостачання

Львівський портал

|

Сьогодні у Львівській дистанції електропостачання, яка цими днями святкує 50-річчя з дня створення, представили після капітального ремонту адміністративну будівлю та комплекс спеціалізованих приміщень. Про це повідомляє прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».  

Ця дистанція електропостачання розташована на одній з найважливіших дільниць транс`європейської електрифікованої магістралі Москва-Київ-Львів-Чоп-Прага і забезпечує електропостачання тяги поїздів та обладнання електрогосподарства.

Для покращення умов праці енергетиків на цьому об’єкті реконструювали двоповерхову адміністративну будівлю (площею 1380,5 кв.м.), тягову підстанцію, будівлі гаражу, складу, котельню та дорожню електротехнічну лабораторію.

Зокрема, в адмінкорпусі виконали внутрішній ремонт приміщення, ремонт мереж, облаштували електроопалення та вентиляцію, замінили вікна та двері, утеплити та відремонтували фасад, замінили меблі, укомплектували побутовими електроприладами.

Не обійшли увагою і благоустрій території, спорудили огорожу. Усі роботи виконали працівники залізниці, а витратили на об’єкт близько восьми мільйонів гривень.

У святкуваннях з нагоди відкриття реконструйованого об’єкта участь узяв начальник Львівської залізниці Богдан Піх. Оглянувши зроблене, він зауважив, що «ця дистанція – один з тих об’єктів на залізниці, переоцінити значення яких важко. Адже це не просто ділянка, розташована на одній з найважливіших дільниць транс`європейської електрифікованої магістралі Москва-Київ-Львів-Чоп-Прага. Це насамперед потужний підрозділ Львівської залізниці. Це сьогодні 315 кваліфікованих працівників, це вісім тягових підстанцій, чотири райони контактної мережі, район електропостачання і дорожня електротехнічна лабораторія. Загалом це 230 кілометрів електрифікованих ділянок, у тому числі 98 кілометрів – змінного струму. Розгорнута довжина контактної підвіски електрифікованих дільниць становить 747 кілометрів».

За дев’ять місяців нинішнього року підрозділи електропостачання Львівської залізниці реалізували 538 278 тис. кВт. год., на суму 320 314,08 тис. грн., у тому числі на тягу поїздів 349 964 тис. кВт. год., на суму 202 491 тис. грн.

Порівняно з показниками минулого року кількість реалізованої електроенергії збільшилася на 51 416 тис. кВт. год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *