ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий злякався оприлюднення своїх планів, – «Фронт змін»

Львівський портал

|

Скасування сесії Львівської міської ради, призначеної на 28 жовтня 2010 р., стало черговим підтвердженням того, що міський голова Андрій Садовий та діючі депутати турбуються виключно про свої власні інтереси. Про це повідомили у прес-службі ЛОО «Фронт Змін».

«Фронт Змін» та кандидат на міського голову Степан Кубів вже заявляли про те, що остання сесія цієї каденції мала стати сесією роздачі прощальних подарунків для себе і свого оточення. Вчора, 27 жовтня, було оприлюднено інформацію, що сесія скасована “у зв’язку з візитом віце-прем’єр-міністра Польщі Вальдемара Павляка та віце-прем’єр-міністра України Бориса Колеснікова”.

«Звертаємо увагу громади, що сесія може відбуватися і без участі міського голови, як це було неодноразово. «Фронт Змін» припускає, що відміна сесії пов’язана з боязню міського голови втратити «тепле» крісло та «наказом» провладної партії, у якої він перебуває на гачку. Вже сьогодні вони керують А. Садовим та міськими депутатами. Вони керують Львовом. Що буде завтра?», – цікавляться львівські «фронтовики».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *