ОСТАННІ НОВИНИ

Ветеранам Львівщини безкоштовно встановлять імплатанти

Львівський портал

|

На базі Центрального військового клінічного госпіталю Західного оперативного командування  в межах Всеукраїнської благодійної акції «Якість життя для наших батьків» близько 40 членам ветеранських організацій Львова та Львівської області буде проведено безкоштовне встановлення зубних імплантатів.

Ця акція відбувається за ініціативи Асоціації імплантологів України та за підтримки Міністерства охорони здоров’я, Міністерства оборони та Львівської облдержадміністрації. 

Заступник голови Львівської ОДА Ліляна Гримська зазначила, що обласна влада всіляко підтримує і буде  підтримувати такі ініціативи лікарів добровольців, які погодилися допомогти нашим ветеранам. Ці люди будуть завжди в глибокій пошані в суспільстві.

Всеукраїнська акція по безкоштовному встановленню імплантів членам ветеранських організацій України вже успішно пройшла у цьому році в Сімферополі, Одесі, Києві, в межах якої безкоштовна імплантація була проведена 87 ветеранам.

Асоціація імплантологів України планує проводити свої заходи в межах Всеукраїнської акції «Якість життя для наших батьків» у всіх обласних центрах України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *