ОСТАННІ НОВИНИ

Горбаль зустрівся з підприємцями Городоччини

Львівський портал

|

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль відвідав Городоцький район. Під час свого візиту він ознайомився з діяльністю ТзОВ «Логістична компанія «Захід Ресурс», ТзОВ «Озон» і відвідав ТОВ «Яблуневий дар», повідомляє прес-служба ЛОДА.

В ході оглядин ТзОВ «Логістична компанія «Захід Ресурс» він також зустрівся з колективом підприємства.

Під час зустрічі він наголосив, що розвиток регіону неможливий без ефективної співпраці підприємців і влади. За словами В. Горбаля, це є одним з найголовніших пріоритетів Львівської ОДА і його особисто.

«Я закликаю до щирого конструктивного діалогу. Проблеми, які можуть виникати у підприємців в області будуть вирішуватися і на місцевому, і на центральному рівні. Ми завжди готові підтримати підприємців Львівщини, оскільки саме щира співпраця допоможе не тільки розвитку нашого регіону, але й вирішенню соціально – економічних проблем», – наголосив він.

В. Горбаль висловив впевненість, що кожен керівник району зацікавлений в розвитку підприємств свого краю.

«Буде введена нова норма про те, що 20 % податку на прибуток залишатиметься на тій чи іншій території. Якщо раніше місцевим керівникам було абсолютно байдуже, чим живе те чи інше підприємство, то тепер є мотивація: керівник території сприяє розвитку підприємства, відповідно, частина прибутків залишається на території. Тобто, підприємство розвивається – збільшуються доходи в місцевий бюджет», – зазначив він.

Під час оглядин ТОВ «Яблуневий дар», В. Горбаль наголосив, що область зацікавлена у збільшенні робочих місць.

«Приємно, що ми маємо підприємства, які є унікальними для України. Від їх розвитку залежить і збільшення робочих місць, відповідно, збільшення доходів наших громадян», – підкреслив голова Львівської ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *