ОСТАННІ НОВИНИ

ОБСЄ обіцяє відреагувати на порушення виборчого процесу на Львівщині

Львівський портал

|

Організація з безпеки та співробітництва у Європі (ОБСЄ) дасть оцінку порушенням виборчого процесу на Львівщині. Про це повідомив голова Ради експертів ОБСЄ Джонатан Стоунстріт під час зустрічі із лідером Львівської обласної «Батьківщини» Романом Іликом, повідомляє прес-служба ЛОПО ВО «Батьківщина».«Зустріч тривала понад годину. За дорученням партійців Львівської «Батьківщини», я поінформував представників ОБСЄ про усі відомі нам факти фальсифікації виборчого процесу у Львівській області. Мова йшла про те, що до виборів у Львівську обласну та міську ради не допущено найбільшу опозиційну партію – «Батьківщину».

Натомість за сприяння судів, органів юстиції та членів виборчих комісій від провладних партій зареєстровано фальшиві списки кандидатів, у яких не має представників нашої партії.

Представників ОБСЄ також було поінформовано про те, що чверть виборців Львівщини 31 жовтня позбавлені права голосу, бо не зможуть обрати «Батьківщину» Юлії Тимошенко, рейтинг якої в області становить 25-27 відсотків», – сказав Роман Ілик.

Він також повідомив, що сьогодні матиме зустріч із міжнародними спостерігачами, які стежитимуть за місцевими виборами в Україні. «Ми насамперед апелюємо до міжнародної спільноти, бо уся владна вертикаль працює виключно на забезпечення перемоги Партії регіонів на місцевих виборах 31 жовтня. Ми будемо робити все можливе, аби результати цих виборів були визнані недійсними», – сказав лідер Львівської обласної «Батьківщини».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *