ОСТАННІ НОВИНИ

На благодійному марафоні у Винниках зібрали гроші для хворої на лейкемію дитини

Львівський портал

|

П`ятий етап благодійного марафону „На долю майбутньої нації", який організувала Львівська міська молодіжна громадська організація «Золота молодь Винник» за підтримки кандидата на посаду міського голови Винник Олега Матвіїшина, управління сім`ї та молоді ЛОДА, профспілки львівських вузів, відбувся у ГРК «Галактика». Під час благодійної акції зібрали понад 8 тисяч гривень для лікування 11-річної Ірини Корди, яка хвора на гостру лейкемію. Дівчинка на даний час перебуває в гематологічному відділі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

У виступі перед винниківчанами Олег Матвіїшин не сказав жодного слова про політику. Проект „На долю майбутньої нації" не з`явився у переддень виборів.

– Багаторічна спільна благодійна діяльність – потреба допомагати людям, які чекають на підтримку, також хочуть жити, – зазначив Олег Матвіїшин.

Перший етап благодійного марафону відбувся у березні 2007, під час якого зібрали 4580 грн., за які облаштовано палату в Дитячій обласній лікарні «Охматдит». У жовтні 2007 зібрали 4454 грн., за які закупили стерилізатор стоматологічного призначення, інгалятор для дітей Винниківської спеціалізованої школи-інтернату № 9 для дітей з малими та затухаючими формами туберкульозу. Підсумком третього етапу (жовтень 2008), на якому зібрали близько 8000 грн., стала купівля комбінованого фізіотерапевтичного препарату для винниківської поліклініки. Минулого року на благодійному концерті зібрали понад 8 тисяч гривень для лікування семирічного винниківчанина, який хворіє на нейрофіброматоз.

На підтримку Ірини Корди виступили відомі гурти, зокрема „Кожному своє", „Rizups", а також Андріана, Людмила Ясінська, Тетяна Лозинська та інші виконавці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *