ОСТАННІ НОВИНИ

У селі Розділ модернізували дитячий будинок-інтернат

Львівський портал

|

У корпусі Роздільського дитячого інтернату, що на Миколаївщині, завершили будівництво пральні, лазні та котельні. Будівництво лазні, пральні та котельні є останньою реконструкцією цього закладу, і його кошторисна вартість складає 5005 тисяч гривень. За словами працівників інтернату, вельми необхідною була котельня, оскільки взимку в кімнатах було дуже холодно.Церемонію відкриття корпусу відвідав голова ЛОДА Василь Горбаль. «Потрібна допомога – це не разова і одномоментна акція. З метою поліпшення умов проживання в інтернатних установах Львівщини, облдержадміністрація і надалі опікуватиметься цими закладами і розвиватиме їх до належного рівня» – сказав він під час виступу.

Від обласної влади В.Горбаль подарував інтернату нові меблі та комплекти постільної білизни.

У закладі проживають діти з вадами психічного та фізичного розвитку, діти-сироти та діти без батьківського піклування. Це єдиний інтернат такого типу в області. Такий інтернат є один на всю Львівщину. Інтернат розрахований на 80 дітей.

Вихователі у Роздільському інтернаті використовують оригінальні методи роботи з дітьми, зокрема казко-, музико-, ігротерапію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *