ОСТАННІ НОВИНИ

У «Батьківщині» кажуть, що чверть мешканців Львівщини позбавлена права вибору 31 жовтня

Львівський портал

|

«Від усунення «Батьківщини» з виборчого процесу на Львівщині та інших регіонах, виграла влада, виграло беззаконня та безнаказаність. Святкувати тимчасову перемогу можуть також наші перефарбовані демократи-опозиціонери, які останні чотири місяці, замість того щоб підтримати нас, ділили наші відсотки», – про це сьогодні заявив лідер Львівської обласної «Батьківщини» Роман Ілик під час дебатів у gрес-клубі на тему "Як виконати вимогу Президента – провести чесні і демократичні вибори на Львівщині 31 жовтня?". Про це інформує прес-служба ЛОПО ВО «Батьківщина». «Влада продемонструвала, хто є її справжнім ворогом. Не «Свобода», не «Фронт змін», а «Батьківщина», – сказав Роман Ілик.

«Про які чесні вибори йдеться, якщо дана вказівка по всій владній вертикалі забезпечити перемогу Партії регіонів по всій вертикалі, – зазначив він. – Опозиційну партію не допускають до виборів, на державному телебаченні тотальна цензура, партія «Батьківщина» немає жодного представника ні в обласній, ні в міській ТВК, голоси сотень тисяч виборців Львівщини цинічно вкрадено».

Роман Ілик нагадав, що у вересні за різними соціологічними даними рейтинг «Батьківщини» у Львівській області становив 25-27 відсотків. Тобто кожен четвертий мешканець Львівщини позбавлений права вибору 31 жовтня.

«В той же час Янукович грає в наперстки з мільйонами українців, з лідерами зарубіжних країн, міжнародними спостерігачами. Усі заяви про чесні вибори – це показові шоу та фарс, що не мають нічого спільного з реаліями», – зазначив Роман Ілик.

Він заявив, що «Батьківщина» не визнає цих виборів: «Ми не будемо апелювати до українських судів, бо вони є філією Партії регіонів, а звертатимемось до світової спільноти».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *