ОСТАННІ НОВИНИ

Європейська партія України закликає опозицію до об’єднання

Львівський портал

|

ЛідерЄвропейської партії України МиколаКатеринчук переконаний, що у  разіопротестування опозицією результатів місцевих виборів, які  відбудуться31 жовтня, Європейська партіяУкраїни готова надати фахових юристів для відстоювання цих результатів усудах. Про це Микола Катеринчук заявивсьогодні, 27 жовтня, під час прес-конференціїу Львові.

За його словами, опозиціяповинна об’єднатися в єдину політичнусилу чи об’єднання, яке б стало могутньоюпротивагою чинній партії влади

«І тут не потрібноговорити про амбіції чи запитання накшталт у кого будуть які  квоти і хто буде кандидатом у  президенти – мимаємо спільно  працювати дляподолання існуючої системи, яка повертаєнашу країну на кілька десятиліть вминуле», – наголосив лідер європейськоїпартії України. 

Микола  Катеринчукзакликав виборців (понад 30% яких, на йогопереконання, визначаються у деньголосування) прийти на виборчі дільниці і керуватись насампередтим, що конкретно для людей зробилапевна політична сила чи кандидат.

«Європейська  партіяУкраїни, не будучи при владі, понад п’ять років працювала  для людей.Ми надали безкоштовну юридичнудопомогу понад 10 тисячам  львів’ян,відстоюючи їх інтереси у суді. Якщови нам довіритесь – то уже в місцевихрадах ми відстоюватимемо ваші інтересиз більшою силою і більшими на цеповноваженнями. Щопівроку наші депутатизвітуватимуть про зроблену роботу, а увипадку їх незадоволення громадою –будуть відкликані Європейською партієюУкраїни зі своїх посад. Я вам це гарантую»,- резюмував Микола Катеринчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *