ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція спростовує повідомлення про спалення агітнамету регіоналів у Стрию

Львівський портал

|

Жодногоспалення агітаційного намету Партіїрегіонів у Стрию не було, рівно ж як іпотерпілих. Про це йдеться в повідомленніГУМВСУ у Львівській області.

За данимиміліції, до Стрийського міського відділувнутрішніх справ учора звернувсяпредставник однієї з політичних партійі повідомив, що в Стрию до агітаційногонамету підійщов чоловік із собакою і почав словесно погрожувати фізичноюрозправою, ображав нецензурними словамита запальничкою намагався підпалити намет. Як вказують у міліції, унаслідокйого дій в наметі виникло два пропали.

На місцепригоди виїхала слідчо-оперативнагрупа. Було встановлено особу зловмисника- Ним виявився 43-річний машиністелектровоза зі Стрия.

Як повідомляєВЗГ ГУМВСУ у Львівській області, з цьогоприводу складено адміністративнийпротокол згідно ст.173 КУпАП. Стрийськимміськрайонним судом Львівської областіза вчинене правопорушення застосованеадміністративне стягнення у виглядіштрафу в розмірі 85 гривень.

Потерпілих відвищезазначеного правопорушення немає.За медичною допомогою в лікарню ніхтоне звертався.

Як повідомлялося раніше, вчора у Стрию невідомі підпалили агітаційний намет Партії регіонів у Стрию, внаслідок чого отримали опіки партійній агітатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *