ОСТАННІ НОВИНИ

«Батьківщина» відкликала фальшиві списки кандидатів до Львівської обласної ради

Львівський портал

|

Учора ввечері делегати обласної звітно-виборної конференції ЛОПО ВО «Батьківщина» одноголосно відкликали фальшиві списки «Батьківщині» до Львівської обласної ради, сформовані членом парламентської коаліції з Партією регіонів І.Деньковичем, якого чотири місяці тому з ганьбою виключено з «Батьківщини». Про це повідомляє прес-служба ЛОПО ВО “Батьківщина”. Делегати голосували за відкликання кандидатів у багатомандатному та одномандатних округах за кожного персонально.

Керуючись нормами виборчого законодавства, обласна ТВК повинна скасувати реєстрацію фальшивих списків, поданих начебто від партії «Батьківщина».

Конференція відбулась за участі секретаря Львівської обласної ТВК від Партії регіонів.

«Ми ще раз пересвідчились в тому, що афера із реєстрацією фальшивих списків відбувається зусиллями членів виборчих комісій. Їм не цікава та не важлива думка партійців, які у законний спосіб, з дотриманням усіх процедурних вимог, відклали фальшиві списки. Вони шукають абсурдні причини, аби унеможливити зняття з реєстрації цих списків, – сказав лідер Львівської обласної «Батьківщини» Роман Ілик. – Ви уявіть собі тільки – за те, щоб не зняти «Батьківщину» з виборів на Львівщині, у ТВК голосують представники Партії регіонів та комуністів!».

Роман Ілик нагадав, що «Батьківщина» не визнає результатів виборів до Львівської обласної та міської рад, оскільки до них не допущено справжніх партійців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *