ОСТАННІ НОВИНИ

Горбаль привітав молодих парламентарів з Європи

Львівський портал

|

Голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль звернувся з привітальним словом англійською мовою до молодих європейських парламентарів  на відкритті 65-ї сесії ЄМП.

Понад 300 молодих людей віком від 16-22 років зібрались із 33 країн Європи. Упродовж десяти днів вони працюватимуть у складі міжнародних комітетів, структура і загальна спрямованість яких відповідає аналогічним позиціям комітетів Європейського парламенту. Теми, які обговорюватимуться на сесії, торкатимуться важливих для України питань.

Той факт, що сесія ЄМП знову відбудеться в Україні, означає, що молода європейська еліта підтримує тих людей, які сьогодні ухвалюють рішення в Євросоюзі. На думку керівника ЛОДА В.Горбаля, Міжнародна сесія має величезне перспективне значення: «Зважаючи на те, що ця сесія зібрала молодих людей, які через 10-20 років будуть вирішувати ці питання на найвищому рівні, цей захід є важливою віхою у відносинах Україна-ЄС.»

Довідка
Європейської молодіжний парламент заснований в 1987 році. Це політично нейтральна організація, метою якої є зростання усвідомлення молодими людьми важливих питань щодо Європи, і сприяння отриманню унікального навчального досвіду. Найвпливовішими та найбільшими подіями організації є міжнародні сесії, які проводяться лише тричі на рік у європейських містах, які за результатами відбору проектів вибороли право приймати сесію. Для проведення 65-го міжнародного засідання у період з 21-31 жовтня 2010 року було обрано Україну. На цьому засіданні збереться 320 учасників з 33 країн Європи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *