ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за день під колеса авто потрапили дві бабусі та 18-річна дівчина

Львівський портал

|

21 жовтня о 9.00 год. у Львові на вул. Науковій, 64 водій автомобіля «Деу-Ланос», 33-річний житель села Зимна Вода Пустомитівського району, скоїв наїзд на пішохода 82-річну жительку Львова. Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.Унаслідок наїзду пенсіонерка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та була госпіталізована у нейрохірургічне відділення лікарні.

Також учора, о 9.10 год., на вул. Кульпарківській, 22 водій автомобіля «Деу-Матіз», 33-річний житель Львівської області, скоїв наїзд на 67-річну жительку Львова.

У результаті автонаїзду жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді травматичного шоку, черепно-мозкової травми та була госпіталізована у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

Цього ж дня під колеса авто потрапила 18-річна дівчина. ДТП трапилася о 14.10 год. на перехресті вулиць Сахарова-Богуна. Водій автомобіля «КІА», 27-річний львів`янин, скоїв наїзд на пішохода, 18-річну місцеву жительку.

Унаслідок наїзду автомобіля дівчина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у ІІ травматологічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *