ОСТАННІ НОВИНИ

Вибори без «Батьківщині» на Львівщині мають бути визнані недійсними – заява

Львівський портал

|

«Батьківщина» апелюватимедо європейської та світової спільнотине визнавати вибори до Львівськоїобласної ради, якщо до виборчого процесуне буде допущено партію Юлії Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба Львівськоїобласної організації ВО “Батьківщина”.

«Сьогодні Президентдав багато обіцянок авторитетнимміжнародним організаціям про те, щомісцеві вибори в Україні пройдуть чесноі прозоро. У той же час влада цинічнокраде право голосу у сотень тисячвиборців Львівщини, які 31 жовтня хочутьпроголосувати за «Батьківщину».Недопущення партії Юлії Тимошенко довиборчого процесу на Львівщинівідбувається всупереч нормам законівта Конституції України, а тому є усізаконні підстави визнати вибори доЛьвівської обласної ради недійсними»,- каже лідер Львівської обласноїорганізації «Батьківщини» Роман Ілик.

За даними прес-служби,сьогодні вранці Головне управлінняюстиції у Львівській області післячотирьох місяців зволікань нарештівзяло до відома інформацію про змінукерівника обласного осередку «Батьківщини»та видало наказ, згідно з яким прізвищенового голови партії Романа Іликавнесене у держреєстр.

Лідер «Батьківщини»Юлія Тимошенко та голова ЛОПО «Батьківщини»Роман Ілик повторно звернулись в обласнуТВК із заявами з вимогою усунути відвиборчого процесу незрозумілі спискиза підписом І.Деньковича, якого кількамісяців тому виключено з партії. Також«Батьківщина» усіма законними способамивимагає взяти до відома справжні списки«Батьківщини», завірені єдиним легітимнимголовою партійної організації РоманомІликом.

«Ми сьогодні звертаємосьнасамперед до влади та персональноПрезидента – це великий злочин крастиправо голосу у виборців Львівщини. Дайтеможливість виборцям проголосувати за«Батьківщину». Зрештою, виконайтеобіцянки про чесні місцеві вибори, якітак гучно роздаєте під час закордоннихвізитів та на міжнародних зустрічах. Уразі невиконання ваших же обіцянок,вибори до Львівської обласної радимають бути визнані недійсними», – кажеРоман Ілик.

“Якщо влада не повернесправжню «Батьківщину» виборцямЛьвівщини, учорашню зустріч Президентаз головами ОДА можна назвати не інакшеяк фарсом та показовим шоу перед світовоюспільнотою” – зазначено у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *