ОСТАННІ НОВИНИ

Завершується реєстрація на Всеукраїнський чемпіонат зі стратегічного менеджменту для студентів

Львівський портал

|

1 листопада відбудеться старт Всеукраїнського чемпіонату зі стратегічного менеджменту для студентів України.

Це означає, що 30 жовтня остаточно буде закрита реєстрація на змагання(www.gmc.in.ua). І всі ті університети та студенти, які б хотіли долучитися до змагань не зможуть взяти участь.   
Даний чемпіонат – це не просто гра, яка розвиває ряд навиків, це можливість для кожного студента показати себе, проявити свої управлінські здібності та вибороти ряд призів, головний з яких це досвід та можливість стажування на провідних компаніях України.

 Дані змагання проходять за підтримки Міністерства освіти і науки України. Щодо вищих навчальних закладів, то з допомогою даних змагань керівництво університету зможе перевірити у інтерактивний спосіб своїх студентів. Наскільки вони є активними та ініціативними, адже безініціативний студент нікому не потрібний. Чи вміють і чи можуть вони застосовувати знання, які отримують під час навчання в університеті, тому що мертвий багаж знань це ніщо.

Кожна додаткова команда – це маленький «+» для університету, оскільки керівництво ВНЗ і студенти показують таким чином, що їм не байдуже професійне майбутнє молоді, що їхні студенти є активними й не бояться викликів. Також, що університет піклується про своїх студентів і не дає їм втратити жодної можливості.

Всеукраїнські змагання зі стратегічного менеджменту GMC Junior  – це комп’ютерна бізнес симуляція, що відображає фінансову модель діяльності компанії міжнародного масштабу з обертом у 200 млн.євро. Учасник змагань: команда – Рада директорів, ціль якої досягнути максимально високих показників розвитку підприємства. Команда складається від 3 до 5 чоловік.

Участь в чемпіонаті є безкоштовною завдяки партнерам, які профінансували змагання: Microsoft, InBev, Olympus, Ernst & Young, Мета, Перший Діловий, UBR, ESG, Profiles International, Бізнес та інші. Так, ціна участі однієї команди коштує 1000 євро.

Змагання будуть проходити в 3 онлайн тури, що буде тривати трішки більше 1 місяця часу. Кожний тур складається з 5 віртуальних кварталів. Фінал змагань буде проходити в м. Київ.Команда переможців отримує можливість представляти Україну і свій університет на міжнародному фіналі в Китаї.

Методиці даних змагань вже більше 30 років. Це найкраща комп’ютерна система в світі, яка навчає людей мистецтву управління компанією. Даний бізнес-симулятор допомагає розвинути свої навики в таких напрямках як: маркетинг, менеджмент, логістика, фінанси, управління людськими ресурсами та виробництво.

Загалом планується залучити 10000 студентів з найкращих ВНЗ зі всієї України, а це близько 2000 команд. Кожна команда – це компанія, яка буде боротися за перемогу. Переможцями стане та комада, стратегія яких буде найкращою і дозволить їм підняти ціну акцій компанії на найвищий рівень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *