ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь Львова постріляє по керівниках НКВД і СРСР

Львівський портал

|

Українська патріотична вечірка «Повстанський клюб», приурочена до дня Української повстанської армії та свята українського війська, відбудеться 20 жовтня о 19:00 в студентському клубі НУ «Львівська Політехніка». Про це повідомила прес-служба ЛОО Молодіжний націоналістичний конгрес.

Молодь Львова матиме можливість не лише потанцювати під якісну українську музику, а й взяти участь у тематичних конкурсах та забавах. У програмі: змагання у стрільбі по вождях СРСР та керівниках НКВД, імпровізовані бої, надання допомоги пораненим, нарізання сала на швидкість, гопак та багато іншого.Вартість квитка на вечірку «Повстанський клюб» – 30 грн., для тих, для тих, хто прийде у повстанському костюмі чи вишиванці – 25 грн. Кожен охочий зможе отримати бофон на знижку – для цього треба розшукати повстанця, який періодично з`являтиметься на вулицях Львова. Перша поява – у вівторок 12 жовтня о 11:30 на площі перед університетом Франка.

«Ми хочемо якнайточніше відтворити атмосферу, що панувала в рядах УПА, а також представити нашу історію цікаво та популярно» – повідомив голова ЛОО МНК Андрій Бень.

Організаторами акції є ГО Молодіжний націоналістичний конгрес (МНК) спільно з Львівською міською радою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *