ОСТАННІ НОВИНИ

Українські компанії створять бренд України

Львівський портал

|

Українські компанії починають роботу над брендом країни. Про це повідомили Укрінформу учасники проекту "Україна, яку ми любимо", що ініціювали цей захід.

За їхніми словами, головні питання, на які покликаний дати відповідь цей некомерційний, ініційований бізнесом проект, полягає у тому, аби фахово з`ясувати – у чому унікальність нашої країни і що ми можемо запропонувати світові.

Передбачається серія відкритих експертних обговорень у групах (представники бізнесу, інвестори, експати, маркетологи та соціологи, історики, культурні діячі, науковці, молодь). Долучитися до ініціативи зможуть усі охочі на офіційному сайті www.ukrainewelove.org.

Результатом стане документ – Брендбук України – систематизовані думки експертів і дописувачів на сайті. Брендбук України буде відкритим та загальнодоступним і може слугувати основою подальших комунікацій держави у будь-яких сферах. Брендбук країни особливо актуальний для розвитку інвестиційних проектів, міжнародних активностей бізнесу, запевнили ініціатори проекту "Україна, яку ми любимо".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *