ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові стартує «Свято сиру і вина»

Львівський портал

|

Сьогодні в місті розпочинається «Свято сиру і вина», повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Розповіді про культуру сироваріння та традиції виноробства у Львові, забави, акції, концерти, анімації та звісно чимало хорошого сиру і вина зустрінуть відвідувачів. Свято проходитиме 8-10 жовтня, у внутрішньому подвір’ї Ратуші.

«Брі, камамбер, шаблі, бордо чи рокфор – всім цим табагато іншим можна буде поласувати на святі, під ритми джазу, класичної музики та під час перегляду кіно чи вистави про жіноче життя «Целофан». Один з днів фесту присвячений 70-річчю Джона Леннона, тому пройде під музику Бітлз» – розповів організатор свята Андрій Сидор.

Сьогодні ввечері, 8 жовтня, відбудеться вистава«Целофан». Другий день свята, 9 жовтня, пройде під музику Бітлз, адже буде присвячений 70-річчю Джона Леннона, британського рок-музиканта, співака, композитора, художника, письменника, політичного активіста, засновника й учасника гурту «The Beatles», одного із найвпливовіших рок-музикантів XX століття. У цей день львівські гуртигратимуть музику Beatles.

У третій день, 10 жовтня гостей свята чекає спеціальний кулінарний майстер-клас від Даші Малахової, відомої за теле-шоу «Картата потата», рецепти котрої давно любить уся країна.

З нагоди свята вийде спеціальна газета, яка вмістить сировинний гороскоп, масу цікавих і корисних фактів про сир і вино, інтерв’ю з відомими людьми, численні рецепти глінтвейнів та сирних страв.

На головному гастрономічномусвяті осені проходитиме Ярмаркаорганічних продуктів, серед яких начільному місці – сир та вино.

Особливий подарунок приготували для справжніх гурманів та колекціонерів – вино урожаю 2008 року, спеціально випущене Братством львівських виноробів до І Свята сиру і вина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *