ОСТАННІ НОВИНИ

Замками Львівщини пройдуть змагання позашляховиків

Львівський портал

|

На Львівщині з 8 по 10 жовтня пройде трофі-рейд позашляховиків «Замками Львівської області 2010». Про це повідомляє прес-служба Львівської федерації любителів бездоріжжя.

Змагання, довжиною більше 300 км бездоріжжя, пролягатимуть замками та іншими пам`ятками Львівщини. Водії долатимуть лісові та рівнинні дороги, досліджувати красоти рідного краю, відвідають унікальні природні та історичні пам`ятки.

Цього року учасників буде розділено на два класи: Екстрім – для підготовлених машин, і Туризм – для автомобілів будь-якого рівня підготовки (зокрема й стандартних). Основна мета другого класу – відпочинок в колі друзів і однодумців з можливістю побачити чимало пам`яток по маршруту.

Маршрути і контрольні точки різних категорій в більшості випадків не збігатимуться. Попри те, наприкінці кожного дня експедиції, всі учасники ночуватимуть разом в базових таборах.

Нагадаємо, що вперше такий трофі-рейд відбувся в 2008 році, і відтоді у ньому взяло участь близько 200 екіпажів з різних міст України та ближнього зарубіжжя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *