ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємців із США цікавить інвестування в індустрію Львівщини

Львівський портал

|

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Джоном Теффтом, інформує прес-служба Львівської облради.

Голова Львівської ОДА В. Горбаль під час зустрічі подякував за ініціативу проведення Днів Америки у Львові та акцентував увагу на покращенні економічного співробітництва між Львівською областю та США.

Своєю чергою Д. Теффт наголосив на тому, що Львівщина повинна покращувати свій інвестиційний клімат. «Тут є великий потенціал, і представники нашого бізнесу зацікавленні у розвитку співробітництва, особливо привабливою є індустрія гостинності, готельний бізнес. Це надзвичайно перспективний ринок. Ми готові надати допомогу щодо розвитку наших економічних стосунків, надати допомогу у проведенні зустрічі з нашими підприємцями та Львівськими бізнесменами. Також хочу повідомити, що в Україні відновлює роботу Американська Корпорації з підтримки інвестицій за кордоном», – сказав він.

Голова ЛОДА повідомив, що вже відбулась подібна зустріч із Європейською бізнес-асоціацією.

«Її представники розповіли нам про свої проблемні питання щодо ведення бізнесу, ми допомогли у їх вирішенні. Такі зустрічі маємо провести і з представниками американського бізнесу. На Х Міжнародному економічному форумі у Трускавці, який розпочнеться завтра, будуть представники Американської торгово-промислової палати. Ми готові до відвертої розмови із ними щодо проблем бізнесу», – зауважив В.Горбаль.

Д. Теффт попросив присутніх розповісти про ситуацію у Львівській області напередодні місцевих виборів. Він наголосив, що найважливіше забезпечити під час виборів адекватне відображення симпатії виборців в Україні: «Вибори мають бути чесними. Додам, що ми не чули жодних негативних відгуків у цьому контексті щодо Львівської області. Ми  підтримуватимемо присутність на виборах спостерігачів».

 «Ми раді всім спостерігачам у Львівській області», – зазначив В. Горбаль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *