ОСТАННІ НОВИНИ

Готуючись до зими, тепловики Львова витратили 12 млн грн

Львівський портал

|

Цьогоріч, готуючись до опалювального сезону, «Львівтеплоенерго» за власні кошти замінило 8,2 км теплових мереж, у тому числі 7,4 км попередньо ізольованими трубопроводами. Про це сьогодні під час виїзного брифінгу повідомив в. о. ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Він розповів, що загалом у місті підготовлено 136 котелень, 150 ЦТП, проведено гідравлічні випробування 564,7 км теплових мереж. Зокрема, замінено теплові мережі більше, ніж на 30 ділянках таких вулиць: Мишуги, Тиктора, Лисинецькій, Зеленій, А.Давидовича, Коломийській, Науковій, Хвильвого, Хоткевича, Лінкольна, Тернопільській, пасічній, Шафарика ,водогінній, В.Великого, Драгана-пр.Ч.Калини, Баштанній, Величковського, Виговського Калнишевського, Повітряній, Каховській, Кульпартківській, Патона, Сингівка, Петлюри, Шевченка, Перфецького, Доробок, Планерній, Мисливській.

Крім того, капітально відремонтовано котельні на вулицях: Окружній,44 та Городоцькій,225а. За кошти з міського бюджету у сумі 5,2 млн грн. виконано роботи з заміни теплової мережі на вулиці Кавалерідзе. Загалом за власні кошти теплопостачальні підприємства під час підготовки до опалювального сезону затратили 12,1 млн грн.

Володимир Штейбарт також повідомив, що на одному з найбільших об’єктів теплопостачання – ТЕЦ-2, яке подає тепло і гарячу воду у будинки Шевченківського району, проведено ремонт водогрійного котла, замінено лінзові компенсатори, фільтруючі матеріали, відремонтовано бак запасу води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *