ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк та Кубів підписали угоду про політичну відповідальність

Львівський портал

|

Лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк учора, 5 жовтня, підписав у Львові угоду про політичну відповідальність з головою ЛОО «Фронту змін» Степаном Кубівим. Яценюк пояснив, що ця угода потрібна для того, аби була партійна дисципліна і щоб партійці не перетворилися у «політичних колобків». «Щоб вони не забували, для чого ішли на вибори і що обіцяли виборцям, щоб ходили до виборця раз на місяць і доповідали, що зробили», – сказав Яценюк.

Якщо партійці не будуть виконувати цієї угоди, то, за словами Яценюка, вони будуть виключені з партії. «Більш не можна, щоб Україна представляла політиків, як класичних зрадників. Ця політична угода є запобіжником до такої політичної зради», – зазначив політик.

Окрім того, він заявив, що цією угодою вирішується проблема продажу місць у партійних списках, оскільки вона зобов’язує кожного члена партії, який потрапив до списку, іти на мажоритарний округ.

«Це дуже корисна угода, тому що вона фактично знімає корупцію в партії. У нас одразу відпало 10% охочих потрапляти в списки», – зазначив Яценюк.

Голова ЛОО «Фронту змін» Степан Кубів своєю чергою зазначив, що ідентичні угоди будуть підписані з кожною районною і міською партійною організацією і з кожним партійцем. «Це було проголосовано на з’їзді і на партійній конференції, на якій ми проводили висування кандидатів», – сказав він.

ЗІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *