ОСТАННІ НОВИНИ

У списках «Сильної України» будуть кандидати, які користуються авторитетом серед людей, запевняє Бондаренко

Львівський портал

|

Попри адміністративний тиск звідусіль на представників «Сильної України» Сергія Тігіпка, партія буде представлена на виборах у всіх обласних центрах і Криму найбільш поважними в цих регіонах людьми. Про це розповів заступник партії «Сильна Україна» Костянтин Бондаренко під час зустрічі з журналістами.

За словами Бондаренко, у список партії увійшли люди, які користуються авторитетом у населення, та переможці праймеріз. Так першу позицію у Львівській області у списку займає Андрій Токарський, найвідоміший у Львові нейрохірург. При цьому керівник обласної організації йде у списках тільки третім. У Луганській області від нас балотується журналіст у першій п`ятірці », – сказав Бондаренко. Він також додав, що основу списків партії склали представники малого та середнього бізнесу «з чистою біографією», а сам він іде першим номером у Чернівецьку обласну раду.

За словами політика, повсюдно представники партії стикаються з адміністративним тиском. «Є цілий ряд регіонів, де нам протистоїть місцева влада, тому говорити про те, що нашій партії буде легко на наступних виборах, не доводиться. Причому це не поодинокі моменти і не випадковість», – заявив Бондаренко.

Костянтин Бондаренко зазначив, що в багатьох районах Одеської області представники обладміністрації змушують «сильноукраїнців» знімати свої кандидатури з виборів і перешкоджають їх участі в акціях, ініційованих партією. Подібну поведінку стосовно представників партії Сергія Тігіпка помічено в Криму, Сумах, Херсоні. Проблеми з реєстрацією були у партії в Дніпропетровській області, де органи юстиції вимагали надати документи, які не є обов`язковими за законом. «Нас попросили надати документацію про площу обласного офісу партії. Але щойно Сергій Тігіпко заявив про намір провести прес-конференцію по цьому питанню, все вирішилося як за помахом чарівної палички», – повідомив Бондаренко.
Заступник глави «Сильної України» відзначив, що партія розраховує на один з кращих результатів на виборах і буде брати участь у формуванні структур влади. «Ми готові формувати владу на різних рівнях, при цьому влада для нас не є самоціллю, це інструмент втілення програми партії« Сильна Україна», інструмент реформування і модернізації країни», – зазначив Бондаренко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *