ОСТАННІ НОВИНИ

Більшість населення Львівщини негативно оцінює скасування конституційної реформи

Львівський портал

|

65-67% населення Львівщини негативно оцінює скасування конституційної реформи 2004 року. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведено у вересні соціологічною групою “Рейтинг”.

Населення Львівщини також негативно сприймає рішення про підвищення цін на газ на вимогу МВФ і в першу чергу звинувачують в цьому уряд Азарова, а  не уряд Тимошенко.
Майже всі мешканці області негативно оцінюють те, що уряд прийняв рішення про поступове підвищення віку для жінок з 55 до 60 років.

На думку голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника, результати соціологічного опитування є об’єктивними, а тому якщо значними будуть відхилення від результатів, то можна говорити про фальсифікацію виборів. Мирослав Сеник заявив, що негативно оцінює можливість відсторонення в участі у виборах партії «Батьківщина».
«Ми хочемо протиставити себе тій політичній силі, яка є неукраїнською, ворожою. Ми кажемо «стоп» русифікації, антиукраїнськості, а це означає «стоп» регіоналам і тим, хто їх підтримує. Саме такою буде виборча кампанія «Нашої України». Я впевнений, що ми можемо розраховувати на підтримку людей» – заявив М. Сеник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *