ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові висаджено новий парк

Львівський портал

|

Минулої суботи, 2 жовтня, у Львові в рамках проекту «Я за чисте життя» від мережі магазинів «Інтертоп» було висаджено новий парк. Відтепер на ділянці біля вул. Петра Панча,8 ростуть понад 200 дерев та кущів. Крім того, за допомогою компанії по ландшафтному дизайну, було висаджено дві клумби із хвойних дерев. Про це повідомляє головний менеджер зі зв`язками із громадськістю «Інтертопу» Віолетта Титаренко. Байдужим до проекту «Я за чисте життя» у Львові не міг залишитись жоден перехожий та мешканець району. Навіть найменші львів`яни виявили бажання прийняти участь в озеленінні міста та разом із своїми батьками саджали дерева.

Проект «Я за чисте життя!» – некомерційний проект мережі Інтертоп, який скерований на привернення уваги громадськості до екологічних проблем. Почався він у грудні 2008 року, коли у продажу у всіх магазинах мережі Інтертоп, з`явилися сумки для шопінгу Інтертоп з гаслом «Я за чисте життя!» – як альтернатива шкідливому одноразовому поліетилену.

Сумка для шопінгу Інтертоп – стильний і інформативний символ проекту. На ній зображено дерево, яке закликає не вживати одноразовий поліетилен, а замість цього використовувати багаторазову упаковку. І найголовніше, весь прибуток від продажу цих сумок йде на висадження дерев в різних містах України. Зокрема, з початку проекту було висаджено більше 2200 дерев і кущів у дев`яти містах України: Дніпропетровську, Запоріжжі, Києві, Броварах, Одесі, Донецьку, Харкові, Кривому Розі та Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *