ОСТАННІ НОВИНИ

У «Батьківщині» закликають виключити голів партійних осередків, які співпрацюють з Деньковичем

Львівський портал

|

Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко має прийняти радикальне рішення щодо тих партійців, які пішли на співпрацю з Деньковичем. Так вважає керівник Личаківської РО ВО «Батьківщина» Андрій Хміляр. 

На думку Андрія Хміляра, тих кількох голів районних чи міських організацій ВО «Батьківщини», які були присутні на зборах на Сихові, потрібно виключити з партії, звільнити з посад і розпустити парторганізації. «Тільки так ми можемо уникнути розколу, – сказав Андрій Хміляр. – Адже усі ті, хто був на Сихові, були присутні і на обласній конференції за участю Юлії Тимошенко. Лідер однозначно заявила про неприпустимість співпраці з Деньковичем, вони ж усі без винятку проголосували за його повторне виключення і потім вчинили таку підлість. Я вважаю, що усі прихильники Деньковича повинні самі написати заяви на звільнення з посад чи виключення з партії. Бо партія – це не Денькович».

Нагадаємо, у суботу, 2 жовтня, у СШ № 84 на Сихові І.Денькович спробував провести збори для легітимізації свого списку у Львівську обласну раду, на яких були присутні кілька партійців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *