ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вшанували людей похилого віку та ветеранів

Львівський портал

|

У всіх районних та міських міст обласного значення територіальних центрах соціального обслуговування, будинках-інтернатах соціальної сфери відбулися урочисті збори за участі представників органів виконавчої влади та громадських ветеранських організацій, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Вшанування ветеранів у колективах та за місцем проживання відбулося шляхом організації святкових обідів, концертів художніх професійних та самодіяльних колективів, крім того перед ними з подякою виступили школярі-волонтери, представники благодійних організацій обласної, районної влади та місцевого самоврядування.

Територіальні центри надали всім одиноким ветеранам та інвалідам натуральну або грошову допомогу. Організовано надання соціальних послуг громадянам літнього віку та інвалідам із залученням волонтерських організацій та волонтерів. Всього заходами охоплено понад 83 тис. громадян похилого віку, з них в будинках-інтернатах 1648.

Районні та міські міст обласного значення територіальні центри соціального обслуговування, будинки-інтернати соціальної сфери протягом вересня 2010 року провели обстеження матеріально-побутових умов проживання інвалідів та одиноких непрацездатних громадян та організували надання їм соціально-побутової допомоги вдома (виконання ремонтних робіт житлових приміщень, придбання палива, одягу, взуття, заготівлі картоплі та овочів на зимовий період тощо).

Довідка 

1 жовтня в Україні відзначають Міжнародний день громадян похилого віку та День ветерана

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *