ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські тимошенківці звинувачують людей Деньковича у подвійних стандартах

Львівський портал

|

Ті партійці, які були присутні на зборах Деньковича, зрадили не лише партію та її лідера Юлію Тимошенко, а й всю Україну. Вони пристали на бік тих, хто нищить нашу країну. Так вважає Володимир Засанський, голова Новороздільської міської організації ВО «Батьківщина», член бюро ЛОПО ВО «Батьківщина». 

«Найбільший цинізм полягає у тому, що кілька тих партійців, зокрема, Євген Буба, клялись Юлії Тимошенко у вірності. Тому рішення до зрадників має бути жорстким. Має відреагувати і обласне бюро, і вище керівництво – лідер партії Юлії Тимошенко», – сказав Володимир Засанський.

Голова Стрийської РО ВО «Батьківщина», член бюро ЛОПО ВО «Батьківщина» Наталія Брус теж вважає, що людям з подвійними стандартами не місце у партії.

«Навіть якщо є загроза, що справжній партійний список до Львівської обласної ради не затвердять, а я є у тому списку, то треба, щоб ніхто не йшов. Ми не можемо допустити, щоб філіал Партії регіонів працював під іменем «Батьківщини». Бо ті люди, які в такий підлий спосіб хочуть здобути депутатський мандат, не думатимуть ні про партію, ні про виборців, а будуть відстоювати свої меркантильні інтереси. Тому вище партійне керівництво повинно прийняти чітке рішення. Нам потрібно рятувати партію заради звичайних партійців, заради виборців, які нам вірять і заради яких ми повинні працювати. Сьогодні кожен з нас повинен пожертвувати особистими амбіціями заради порятунку партії і лише такі люди у майбутньому повинні бути у лавах «Батьківщинии», – сказала Наталія Брус.

Нагадаємо, у суботу, 2 жовтня, у СШ № 84 на Сихові І.Денькович спробував провести збори для легітимізації свого списку у Львівську обласну раду, на яких були присутні кілька партійців.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *