ОСТАННІ НОВИНИ

На Форум ОСББ до Львова приїдуть експерти з Литви

Львівський портал

|

Перший регіональний Форум Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків відбудеться у Львові 11 жовтня у конференц-залі  готелю «Дністер». У заході  візьмуть участь представники 19 міст України та Міністерства житлово-комунального господарства України. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На Форум запрошені експерти з міста Вільнюс (Литва): начальник відділу енергетики та будівництва департаменту житлового господарства міської ради Вільнюса Кестутіс Каросас, президент Республіканського палацу управління та нагляду за житловим фондом Юозас Антанайтіс, заступник директора департаменту комунального господарства Антанас Мікалаускас.

Мета проекту – залучити громадян до процесу вирішення проблем місцевого значення через безпосередню участь в управлінні власним житлом.

Під час роботи Форуму учасники будуть працювати у таких тематичних секціях: державне регулювання створення та діяльності ОСББ; фінансова підтримка створення та діяльності ОСББ з державного та місцевого бюджетів; інформаційно-просвітницькі заходи для ОСББ та ініціативних груп по їх створенню; навчання управителів житловою нерухомістю; основні юридичні аспекти практичної діяльності ОСББ; технічна експлуатація житлового фонду ОСББ.

Партнерами Інституту міста у проведенні «Першого регіонального форуму ОСББ» є Львівська міська рада та Асоціація ОСББ «Сихівчани». Фінансова підтримка проекту надана Посольством королівства Норвегії у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *