ОСТАННІ НОВИНИ

Куйбіда пропонує Колеснікову стати громадянином Росії

Львівський портал

|

У відповідь на провокаційні заяви віце-прем`єра Бориса Колєснікова щодо можливого прийняття закону про мови та впровадження подвійного громадянства, заступник голови Народного Руху України Василь Куйбіда запропонував Колєснікову відмовитись від українського громадянства. Про це інформує прес-служба ЛКО НРУ.

«Чесніше для Колєснікова буде відмова від українського громадянства та прийняття громадянства Росії, аніж тягнути увесь український народ у «дружні обійми» північного сусіда.

Якщо для віце-прем’єра чинного уряду питання про державну мову – це лише питання «де платити податки», то хочу відзначити, що така позиція не гідна не те що чиновника такого високого рангу, а й будь-якого громадянина України.

Якщо ж мова йде про подвійне громадянство, то варто нагадати пану Колєснівкову, що саме таким шляхом розвивались недавні події в Північній Осетії та Абхазії. Спочатку відбувалась масова роздача паспортів Російської федерації громадянам Грузії, пізніше під надуманим приводом «захисту інтересів співвітчизників» відбулась анексія суверенної території Грузії на користь агресора. Чи не таким же способом хоче Україну віддати Росії Борис Колєсніков?

Якщо це так, то пану віце-прем’єру краще просто стати громадянином держави, інтереси якої він так палко відстоює разом з іншими членами колоніального уряду, який сьогодні врядує в Україні», – зазначив Василь Куйбіда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *