ОСТАННІ НОВИНИ

Пітко поведе „За Україну!” до Львівської облради

Львівський портал

|

Учора, 2 жовтня у Львові відбулася конференція Львівської обласної організації партії «За Україну!», під час якої висунули кандидатів у депутати до обласної ради. Список очолив  керівник ЛОО партії «За Україну!» Ярослав Пітко.  Другим став  голова  обласного товариства політичних в`язнів і репресованих,  культурний та громадський діяч  Петро Франко.

Також у п’ятірку увійшов підприємець  Юрій Романюк, голова Жовківської районної організації партії «За Україну!» Орест Голінка, голова Сокальської районної ради Олег Солодяк, інформує прес-служба ЛОО партії «За Україну!».

«До обласної ради у нас принцип наступний: ми хочемо, щоб були представлені люди з різних територій Львівської області. А не так, як було колись, що списки формувалися виключно з активу львів’ян. І потім ті львів’яни ніби мали представляти інтереси обласних територіальних громад. Сьогодні у нас  йдуть люди з усієї області», – наголосив Ярослав Пітко.

За його словами,  як нині, так і в подальшому партія ставить питання про підзвітність депутатів.

 « Ми делегуємо армію наших найкращих людей для того, щоб не допустити антиукраїнського реваншу, який шириться в усі міста і райони”, – наголосив голова ЛОО партії «За Україну!» Ярослав Пітко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *