ОСТАННІ НОВИНИ

«Тайм» виходить у наступний раунд кубку УЄФА з футзалу

Львівський портал

|

У Львові триває груповий етап Кубку УЄФА з футзалу. 1 жовтня на паркеті «Галичини» «Тайм» зустрівся із командою з Боснії і Герцеговини «Орліч». І в цьому матчі львівська команда знову здобула перемогу – 2:1 і достроково вийшла в наступний раунд.

Усі три м’ячі футзалісти забили протягом першого тайму. На 9-й хвилині гравець з «Орліча» Мулахметович завда гольовий удар у ворота «Тайму» 0:1. Згодом завдяки дублю Ільдара Макаєва «червоно-чорні» повели в рахунку 2:1. Друга половина матчу запам’яталась глядачам, зокрема, через подвійне попередження гравцям «Орліча». Таким чином гравців під номерами 11 і 10 через жовті карткиусунули від третьої гри.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Тайму»Станіслав Гончаренко прокоментував гру своїх підопічних так: «Цей матч показав, що ми вміємо грати. Але в команді стався збій. Думаю, цей збій із області психології. Гра із «Орлічем» є безцінним досвідом для усього «Тайму». Такі перемоги дуже потрібні. Ми володіли ініціативою, але перевага була хиткою. В цілому діями своїх підопічних я задоволений».

Гал-інфо

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *