ОСТАННІ НОВИНИ

Збори «Батьківщини» від Деньковича закінчилися вистрибуванням з вікон

Львівський портал

|

Учасники зборів, скликаних народним депутатом Іваном Деньковичем для затвердження свого списку кандидатів у Львівську обласну раду начебто від «Батьківщини», тікали із приміщення СШ № 84, що на Сихові, через запасні виходи та вистрибували із вікон. Так закінчилися ці нелегітимні збори, повідомляє прес-служба ЛОПО «Батьківщина».

За твердженням прес-служби такою була реакція людей Деньковича на прихід депутатів ВО «Батьківщина» Львівської обласної та міської рад, представника Центрального апарату партії, які разом з головою обласної партійної організації Романом Іликом підійшли до головного входу школи, щоб подивитися в очі тій невеличкій групці партійців, яка ще зранку брала участь в обласній конференції ЛОПО «Батьківщини», а тепер піддалася на провокацію Деньковича. 

Найкумедніше виглядав Євген Буба, найближчий соратник Деньковича.  Ще 28 вересня на обласній конференції за участі Юлії Тимошенко він клявся у вірності партії та її лідеру. Учора ж спробував легітимізувати список Деньковича, щоб таким чином потрапити до Львівської обласної ради і забезпечити насамперед свої особисті інтереси.  

Також учора до пізньої ночі кілька заколотників відвідували голів міських та районних організацій ВО «Батьківщини» і за гроші випрошували у них протоколи конференцій цих осередків з мокрими печатками. 

Під час візиту до Львова 28 вересня Юлія Тимошенко чітко заявила: «Ті, хто піде по так званому списку Деньковича, втратять своє обличчя, втратять свою честь та свою гідність. Такі речі відновити неможливо. Такі люди завдають нам більше шкоди ніж Янукович та вся його команда». Тому рішення лідера партії щодо зрадників буде жорстким та радикальним.  Найближчим часом з цього приводу буде прийнято та оголошено чітку позицію вищого партійного керівництва йдеться у повідомленні прес-служби ЛОПО «Батьківщина»  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *