У львівській «Батьківщині» заявляють, що жоден зрадник не пройде у ради під її брендом

Львівський портал

|

Член  провладної коаліції І.Денькович може долучитись хіба що до формування списків  кандидатів від Партії регіонів, КПУ  чи Блоку Литвина, оскільки жодного  стосунку до ВО «Батьківщина» він не має. Його звільнено з посади керівника партійного осередку, виключено з партії та фракції БЮТ-Батьківщина у парламенті, – про це йдеться у заяві ЛОПО ВО «Батьківщина», оприлюдненій сьогодні.

Нагадаємо, сьогодні І.Денькович заявив у ЗМІ, що подав до ЦВК свої кандидатури до складу Львівської обласної та міської ТВК, а також повідомив, що начеб то готує львівську обласну та міську організації «Батьківщини» до виборів.

«Усі  його дії є свідомою маніпуляцією, політичним рейдерством, що має на меті усунути ВО «Батьківщина» від місцевих виборів на Львівщині.

На  зустрічі із партійцями Львівщини Юлія Тимошенко заявила, що кожен, хто  піде на співпрацю із Деньковичем, буде виключений із партії за зраду її інтересів та знятий з партійної посади, якщо вона у нього є. Це не залякування, а нормальна позиція керівника партії, який робить усе для того, аби під брендом «Батьківщини» українці не обрали політичних пристосуванців.

Львівський обласний партійний осередок сьогодні згуртований та сильний. Ми віримо у те, що ЦВК не переступить межу закону і справжні кандидатури членів ТВК, які нами подані, а згодом і кандидати у депутати, будуть зареєстровані. В іншому ж випадку, ми солідарні із лідером партії Юлією Тимошенко, яка у листі до Президента В. Януковича чітко і однозначно заявила: ВО «Батьківщина» готова оголосити бойкот місцевим виборам, якщо влада за посередництвом «тушок» не припинить красти наші обласні партійні осередки.

Тому  можемо лише порадити Деньковичу будувати свою подальшу політичну кар’єру у провладних партіях, якщо він там комусь потрібен», – сказано у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *