ОСТАННІ НОВИНИ

Активістів Європейської партії побили у Золочеві

Львівський портал

|

Львівський обласний осередок Європейської партії заявляє про побиття свої активістів у райцентрі Золочів. Як зазначено у повідомленні Європейської партії, 7 вересня, дві представниці «Нашої України», які є членами сільських партосередків, прийшли до головного районного партійного офісу в Золочеві, аби написати заяви про вихід із лав «Нашої України». Як зазначено у повідомленні, у відповідь на це партійці, що перебували в офісі обізвали жінок нецензурними словами і виштовхали за двері.

Однак, у приміщенні перебував і колишній керівник виконкому Золочівської районної організації політичної партії «Наша Україна» Роман Ясінський, який заступився за жінок. У відповідь на це Романа Ясінського партійне керівництво золочівської «Нашої України» виштовхало за двері і в присутності багатьох свідків почало застосовувати до нього фізичну силу. Внаслідок цього Роман Ясінський отримав травми різної ступі важкості і перебуває на лікарняному.

Факт побиття зафіксовано правоохоронними  органами, які прибули на місце події. 

«Я здивований і обурений. Нинішнє керівництво золочівської «Нашої України» не дотримується ні статутних норм, ні людських моральних засад… Люди не погоджуються з політикою подвійних стандартів та ставленням до них місцевого партійного керівництва. «Наша Україна» позиціонувала себе як проєвропейська партія, політика якої мала б бути спрямована на розвиток нашої держави. Однак, в реальності ми стикнулися з протилежним… Вже понад три роки в районній партійний організації відбувається банальний «застій» – будь-які прогресивні ініціативи просто не сприймаються. Я також повідомив  партійне керівництво  «Нашої України», що буду вступити до лав  Європейської партії України і додав, що подібні наміри озвучили кілька партійних  осередків району – це вже незаперечні факти. Інших аргументів, окрім застосування грубої фізичної сили, підкріпленої нецензурною лайкою, так звана партеліта золочівської «Нашої України» не знайшла. На жаль, така політика у «Нашій Україні» є непоодинокою, а стала практично звичним явищем. Прикро, що політична сила, якій колись довірились тисячі наших земляків, дискредитувала себе», – розказав Роман Ясінський. 
Львівська обласна організація Європейської партії України закликає керівництво політичної партії «Наша Україна» у Львівській області належним чином відреагувати на поведінку своїх партійців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *