ОСТАННІ НОВИНИ

Генплан можна буде виносити на голосування депутатського корпусу

Львівський портал

|

Вчора, у малій сесійній залі, відбулося громадське слухання, де засідала погоджувальна комісія, на якій вирішувалися спірні питання по коригуванню генерального плану м. Львова. На засіданні дуже гостро стояли питання забудови центральної частини міста та парків «Знесіння» і Цитадель, а також проблемні ділянки на вулиці Наливайка 4 та Лисенка 14.

Депутат ЛМР Віра Дмитрівна Лясковська висловилася, що генплан зроблений досить професійно, але його можна ще допрацювати, і в першу чергу потрібно змістити акцент зі сфери туризму, на сферу покращення благоустрою жителів міста Львова.
Як прокоментував, головуючий на цьому засіданні, начальник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський, що незважаючи на гострі дискусії і навіть суперечки, все-ж-таки громада м. Львова і чиновники дійшли консенсусу. 
«Ми добре попрацювали. Докладно і почергово були розглянуті усі питання. І майже по усіх прийняті одноголосні рішення. Наразі всі гострі ситуації опрацьовані, а отже генплан можна буде виносити на голосування депутатського корпусу», – зазначив Юрій Лукашевський.

Відділ інформаційної політики секретаріату ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *