ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині засуджено чотирьох міліціонерів-хабарників

Львівський портал

|

Набув чинності вирок районного суду Львівської області у кримінальній справі щодо чотирьох працівників міліції, які, застосовуючи фізичну силу, вимагали від місцевого жителя та отримали хабар в розмірі 4 тисячі доларів США за непритягнення його до кримінальної відповідальності за підозрою у здійсненні операцій з наркотиками. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Як йдеться у повідомленні, у 2008 році працівники СБУ спільно з колегами з підрозділу внутрішньої безпеки органів міліції затримали працівника відділу протидії хабарництву Державної служби боротьби з економічною злочинністю та трьох працівників Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВСУ у Львівській області. За матеріалами Служби безпеки України стосовно цих правоохоронців органи прокуратури порушили кримінальну справу.

Суд визнав міліціонерів винними у скоєні злочинів, передбачених статтями 368 (одержання хабара) та 365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу України, та призначив покарання у вигляді позбавлення волі від двох років шести місяців до трьох років шести місяців з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах на строк три роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *