ОСТАННІ НОВИНИ

На будівництві нового терміналу аеропорту завершують зведення монолітних колон

Львівський портал

|

Реконструкцію аеродрому Львівського аеропорту проводять 348 робітників та 150 одиниць техніки. На пероні №1 фрезерування існуючого покриття виконано на 75%, а на пероні №2 завершуються роботи по влаштуванню основи під бетонне покриття. Про це учора, 4 вересня, під час наради з питань підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Губицький, інформує прес-служба ЛОДА.

Як повідомив заступник голови ОДА, на будівництві нового аеровокзалу працює 340 робітників та 54 одиниці техніки.

«На сьогодні на цьому об’єкті встановлено 12 рам над головною спорудою терміналу та 4 рами над допоміжною галереєю. На першому поверсі виконано 95% робіт, на другому – 55%, а на третьому – 54%. Загалом виконано 85% робіт по зведенню монолітних колон та розпочато спорудження зовнішніх та внутрішніх стан основної будівлі терміналу», – розповів Володимир Зубицький.

Генеральний директор ДП «Дирекція з будівництва об’єктів ЄВРО 2012 у м. Львові» Володимир Шадрін зауважив, що до 17 вересня будуть завершені роботи з проходження комплексної державної експертизи існуючого аеровокзалу та зовнішніх інженерних мереж Львівського аеропорту. Також він повідомив, що наступного тижня Нацагентство повинне схвалити концепцію будівництва автовокзалу на території аеропорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *