ОСТАННІ НОВИНИ

У врученні дітям книги про історію УПА нема жодної сенсації - Писарчук

Львівський портал

|

Народний депутат України, голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук стверджує, що звинувачення на адресу Партії регіонів в намаганні переписати українську історію є брехливими. П.Писарчук також не бачить жодної сенсації в тому, що в День знань львівські «регіонами» роздавали школярам книжку про історію УПА.

Про це йдеться у заяві, розповсюдженій прес-службою народного депутата..

Подаємо повний текст заяви

«Президент України В.Ф. Янукович в своїй передвиборчій програмі чітко заявив, що центральна влада не вказуватиме з Києва до якого пам’ятника людям покладати квіти.

А тому намагання зробити сенсацію з того, що в День знань партійною організацією школам були вручені книги І.Губки про історію УПА є даремними.

По різному можна ставитись до УПА, не розділяти позицію автора книги, але історичного факту існування Української повстанської армії з української історії не викинути, як і того факту, що багато галичан гордиться цією сторінкою своєї історії.
Цим фактом ми хотіли довести галичанам, що звинувачення на адресу Партії регіонів в намаганні переписати історію є брехливими.
Не дивно, що істерію з цього приводу підняли підконтрольні меру міста ЗМІ. Вони звикли писати про погану Партію регіонів, яка "фальсифікує" українську історію.
Львівська обласна організація Партії регіонів не тільки декларує, але всіма своїми діями демонструє підтримку курсу Президента України В.Ф. Януковича на економічне відродження України, подолання бідності, побудову нової держави, в якій будуть пошанованими думки та історія кожного регіону».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *