ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді обіцяють, що 9 вересня Львів перетвориться на великий спортмайданчик

Львівський портал

|

На Ярмарок спорту у Львові вже зареєстровано понад 60 учасників. Усі відвідувачі заходу зможуть спробувати себе у різних видах спорту, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Популяризувати та переконувати дітей, що спорт – це корисно і цікаво, допоможуть львівські та українські спортивні зірки. Відомі спортсмени попередньо підтвердили участь у заході. Серед них – Денис Силантьєв, Андрій Котельник, Алла Кушнір, Василь Іванчук, Дмитро Дем’янюк, Оксана Райта. Відвідає свято віце-президент асоціації футзалу України Юрій Сорочик.

Нагадаємо, захід відбуватиметься у спорткомплексі «Динамо», стадіоні «Юність» та парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького.

На виставкових стендах у спорткомплексі «Динамо» (вул. Вітовського, 51) усі охочі зможуть отримати корисну інформацію про певний вид спорту, поради професіоналів та адреси усіх осередків кожної спортивної федерації.

«Ярмарок спорту – це грандіозна ідея, це унікальний захід. Саме завдяки цьому заходу нам вдалося створити федерацію танців і об’єднати дуже багато клубів різних напрямків сучасної хореографії. Ми готуємо на Ярмарок велику програму, запросили віп-гостю – Аллу Кушнір, яка була фіналісткою програми «Україна має талант». Вона є віце-чемпіонкою світу з танців живота», – зазначила президент Федерації сучасних танців міста Львова Ірена Бусь.

Урочисте відкриття відбудеться 9 вересня о 12 год. у спортивному комплексі «Динамо» (вул. Вітовського, 51).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *