ОСТАННІ НОВИНИ

Дітей з малозабезпечених сімей учитимуть ораторському мистецтву

Львівський портал

|

Школа риторики й ораторства «АҐРУС» за підтримки  управління молоді, сім’ї та спорту запрошує на конкурсній основі 8 талановитих дітей з багатодітних, малозабезпечених  сімей на безкоштовний курс «Юний оратор. Мова кольорова». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Заняття дітей віком 12-16 років  – 7- 30 вересня 2010 року  (вівторок, четвер – 15.00 год – 17.00 год) в Українському католицькому університеті, 4 поверх, конференц-зал –  за адресою: вул. Свенціцького, 17.

 Для учаcті в конкурсі потрібно заповнити анкету та надіслати до 6 вересня на електронну адресу: [email protected]. 6 вересня о 15.00 год в Українському католицькому університеті відбудеться співбесіда для відбору дітей на безкоштовний курс. 

Курс «Юний оратор. Мова кольорова» складається із 8-ми двогодинних занять. Кожен учасник опанує основні елементи ораторської майстерності:

          впевнений стан на публіці,

          контакт очима,

          робота з жестами,

          контакт із залом,

          звучання голосу,

          вміння ставити запитання у зал та відповідати на питання із залу.

Навчання відбувається за допомогою інтерактивних методів: діалогів, ігор, дискусій, дебатів. Курс «Юний оратор. Мова кольорова» спрямований на те, щоб мова дітей звучала чисто, красиво та гармонійно. Оскільки ми спілкуємося щодня, то діти зможуть щоденно використовувати на практиці отримані знання й удосконалювати свої вміння.

«Окрім корисного навчання, діти отримають масу задоволення. Нові знання гармонійно поєднаються із новими знайомствами та легкою атмосферою, котра робить навчання простим та цікавим», – каже тренер керівники курсу «Юний оратор» Ірина Білик.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *